Skip to main content

Espais creatius

ESTUDI A CASA

L'estudi de casa és l'espai creatiu en el qual acostumo a passar més hores, on assajo com a solista, componc la majoria del temps i on produeixo música. Treballo amb instruments acústics, analògics, digitals, hardware i software de tot tipus, per tenir varietat de recursos per assolir el resultat estètic desitjat. He construït la majoria d'elements de condicionament acústic, els panells absorbents, els difusors i les trampes de baixos, així com l'escriptori per reduir costos i adaptar-los millor a les dimensions de l'espai. També tinc la meva biblioteca personal sobre guitarra, composició, producció musical, art sonor, cultura i art en general. Al llarg dels anys he anat modelant aquest espai per convertir-lo en el que és ara, un lloc per a la creació sonora adaptat a les meves necessitats i inquietuds. 

ESTUDI A LA BORDA

L'estudi de la borda és un espai antic i gran, amb sostre alt i parets de pedra que comparteixo amb la meva parella, artista plàstica que treballa amb tints naturals. Aquí puc dur a terme l'experimentació més radical, fer molt soroll, trencar, penjar i llençar coses, un lloc per poder fer disseny sonor per audiovisuals com en un estudi foley. Un espai prou gran per enregistrar conjunts instrumentals nombrosos, provar instal·lacions amb quadrafonia o multicanal, projectar audiovisuals i provar interactivitat amb diferents tipus de materials. La borda també és un lloc de trobada amb artistes, agents culturals i amics, per cultivar el teixit cultural i social i intercanviar opinions i experiències sobre l'art i la cultura.

LA MASIA

La masia és l'espai perfecte per buscar inspiració, assajar en tranquil·litat i compondre envoltat de natura en un lloc amb més de 300 anys d'història.